En stemme

Hvordan hjelper din symbolske gave?
Å gi bort en stemme er en symbolsk gave - en måte å vise at du støtter Norsk Folkehjelp og den måten vi driver vårt arbeid på. Din gave er et viktig bidrag til langsiktig utvikling og et bedre liv for folk i over 30 land i verden. Norsk Folkehjelp forbeholder seg retten til å bruke støtten der behovet er størst.

På lager
SKU
B216
1 Korttype
Digitalt kort
Trykket kort
Et trykket kort vil bli sendt til din leveringsadresse.
Et elektronisk kort blir sendt med en gang til din epost.
2 Skriv din personlige hilsen

I store deler av verden er folk redde for å heve stemmen og tale sin sak. Norsk Folkehjelp samarbeider med lokale organisasjoner og frie medier verden over for å utvikle demokratiske samfunn med en aktiv og uredd befolkning. Ved å gi bort en stemme til jul, støtter du Norsk Folkehjelp og våre partnere i dette arbeidet.

Norsk Folkehjelps mål er at alle skal få samme mulighet til å være med og bestemme hvordan samfunnet rundt dem skal se ut. Vi har ulike samarbeidspartnere - kvinneorganisasjoner driver kurs i politisk deltakelse på Balkan og i Sudan. Urfolksorganisasjoner engasjerer seg i kampen mot diskriminering og urett i Guatemala, i Ecuador, i Colombia og i Bolivia. Ungdomsorganisasjoner engasjerer seg for å gi barn og unge i flyktningleirene i Gaza et alternativ til vold og fattigdom.

Du vil få tilsendt gaven som e-postkort eller som et trykket kort i posten.