Tren en minehund

En symbolsk gave som redder liv

Hver dag snuser Norsk Folkehjelps minehunder seg fram til miner i Europa, Asia og Afrika. Hundene er ekte superhelter som redder liv ved å forebygge ulykker og frigjøre dyrkbar jord. Norsk Folkehjelp driver verdens største senter for avl og trening av minehunder i Sarajevo i Bosnia-Hercegovina. Senteret leverer årlig ca 75 ferdigtrente hunder som sendes til Norsk Folkehjelps mineprogrammer verden over. Gi en julegave som er med på å trene opp en minehund! 

Hva slags symbolsk kort?  

Dere kan velge mellom trykte eller digitale kort. Begge har plass til å skrive en hilsen til mottagerne. 

Trykte kort: Velg "trykket kort". Dere vil motta trykket kort i posten. 
Digitale kort: Velg "digitalt kort". Skriv inn egen tekst og motta kortet til din e-post. Deretter kan du videresende til ønskede mottagere. 

Ønsker dere andre gavebeløp eller at vi skal sette opp kortet for dere, med logo og tekst (+ kr 500), kan dere kontakte oss direkte:  symbolskegaver@npaid.org

På lager
SKU
B2081 Korttype
Digitalt kort
Trykket kort
Et trykket kort vil bli sendt til din leveringsadresse.
Et elektronisk kort blir sendt med en gang til din epost.
2 Velg et beløp
3 Skriv din personlige hilsen

Hvordan hjelper din symbolske gave

Å gi bort opplæring av en minehund er en symbolsk gave - en måte å vise at du støtter Norsk Folkehjelps arbeid. Din gave er et viktig bidrag til en minefri verden og et bedre liv for folk i over 30 land i verden. Norsk Folkehjelp vil bruke støtten der behovet er størst.