Minefri fotballbane

En symbolsk gave som redder liv

Landminer ligger oftes skjult under bakken i årevis, og oppdages ikke før noen finner dem - eller tråkker på dem. På et åpent jorde med løpende barn kan leken bli fatal. Denne gaven bidrar til å rydde jorder fri for miner og klasebomber slik at barn igjen kan leke trygt - uten fare for å tråkke på en livsfarlig landmine. Gavene bidrar til å rydde en halv fotballbane eller en hel fotballbane. 

Hva slags kort?  

Dere kan velge velge mellom trykte eller digitale kort. Begge har plass til å skrive en hilsen til mottagerne. 

Trykte kort: Velg "trykte kort". Dere vil motta er trykte kort i posten. 
Digitale kort: Velg "digitale kort". Skriv inn egen tekst og motta kortet til din e-post. Deretter kan du videresende til ønskede mottagere. 

Ønsker dere  andre gavebeløp eller at vi skal sette opp kortet for dere, med logo og tekst, kan dere kontakte oss direkte:   symbolskegaver@npaid.org

 

På lager
SKU
B205
1 Korttype
Digitalt kort
Trykket kort
Et trykket kort vil bli sendt til din leveringsadresse.
Et elektronisk kort blir sendt med en gang til din epost.
2 Velg et beløp
3 Skriv din personlige hilsen

Hvordan hjelper din symbolske gave?

Norsk Folkehjelp er blant verdens ledende organisasjoner på rydding av miner og klasebomber. Vi arbeider for å trygge boligområder, jorder og skoleveier. Minerydding er en forutsetning for at et krigsherjet land kan bygges opp igjen og for langsiktig utvikling.

Å gi bort minefri fotballbane er en symbolsk gave - en måte å vise at du støtter Norsk Folkehjelps arbeid. Din gave er et viktig bidrag til kampen for en minefri verden. Norsk Folkehjelp vil bruke støtten der behovet er størst.