Background image

Gi en minefri
gave

 1. Tren en minehund
  Tren en minehund

  Minehunder er superhelter som gjør en livsviktig jobb i kampen for en minefri verden. Din gave støtter opplæring av minehunder.

  Fra kr 150,00

  Til kr 10 000,00

 2. Minefri skolevei
  Minefri skolevei

  Tenk deg en skolevei med skjulte landminer. Hvis de ikke blir fjernet ligger de der helt til noen tråkker på dem. Gi bort en julegave som kan redde liv. 

  Fra kr 100,00

  Til kr 5 000,00

 3. Minefri fotballbane
  Minefri fotballbane

  Barns nysgjerrighet og leketrang er den samme uansett hvor i verden de bor. Landminer kan skjule seg hvor som helst. Din gave bidrar til at barn kan leke trygt. 

  Fra kr 200,00

  Til kr 10 000,00

 4. Trygghet til familier
  Trygghet til familier

  Trygghet til familier Når bombene faller, lever barn og voksne i konstant frykt, og faren er ikke over når flyalarmen stilner. Etterpå ligger det igjen livsfarlige eksplosiver i hus, på åkrer og skoleveier. De kan være hvor som helst. Gaven du har fått bidrar til å støtte Norsk Folkehjelps internasjonale arbeid verden over. Med din hjelp rydder Norsk Folkehjelp miner og andre eksplosiver i Ukraina og 18 andre land. Vi lærer også folk hvordan de best mulig kan beskytte seg under bombeangrep, og hvordan de kan unngå mineulykker. Sammen redder vi liv!

  kr 300,00
En symbolsk gave gjør verden litt bedre

Din symbolske gave gjør
verden litt bedre

Ved å kjøpe en symbolsk gave kjøper du en gave som er med på å forandre verden. Minefri skolevei er vårt mest selgende produkt. 1000vis av skoleveier har blitt gjort trygge igjen. En symbolsk gave er perfekt gave til noen som har alt - og samtidig hjelper den noen som mangler det meste. Felles for alle gavene er at de gjør verden litt bedre. Tusen takk for at du kjøper symbolske gaver!

SE FLERE GAVER
Tusen takk for at du kjøper symbolske gaver! Med din støtte kan Norsk Folkehjelp fortsette sitt arbeid for en mer rettferdig verden og for å redde liv. For oss er hvert prosjekt viktig og vi bruker din støtte der den kan gjøre best nytte for seg.