Hvordan handle

Slik kjøper du gaven
 
Hvordan handle som privatkunde


  1. Velg gavene du ønsker og legg de i handlekurven.
  2. Registrer deg med navn, adresse og e-postadresse.
  3. Velg om du vil motta kort i posten, eller om du vil at det skal sendes som et e-postkort. Velger du å motta et kort i posten, vil det bli sendt hjem til deg. Velger du å sende et e-postkort, må du fylle inn mottakers navn og e-postadresse i tillegg til en personlig hilsen. Kortet vil bli levert direkte til din e-post slik at du kan videresende kortet til den du ønsker.
  4. Velg hvordan du ønsker å betale for gavene: Du kan betale med VISA eller MasterCard , Vipps eller få tilsendt en giro i posten.
  5. Du vil i løpet av kort tid motta en bekreftelse pr. e-post av bestillingen.
  6. Du har rett til skattefradrag på beløpet. Dette melder Norsk Folkehjelp inn automatisk til skatteetaten.
  7. Mens du venter på gavekort fra oss, jobber Norsk Folkehjelp for at gaven kommer frem til de i verden som virkelig trenger den mest.


Hvordan handle bedriftsgaver

En meningsfylt gave til ansatte og kunder. Det å finne gode gaver til ansatte, medlemmer og kunder er ikke alltid like lett. Norsk Folkehjelps symbolske gaver viser til det juletiden handler om, det å gi – og spre glede og omtanke. Mange ønsker også å benytte symbolske gaver som gaver til innledere på konferanser eller kurs eller ved andre anledninger.

Kortene kan bestilles her i nettbutikken.

Vi kan også skreddersy løsninger for din virksomhet, enten du vil sende trykte kort eller e-kort. Dere kan også kontakte oss direkte for hjelp, informasjon eller en uforpliktende samtale om eventuelt annet samarbeid.

Ta gjerne kontakt med meg:
Markedsrådgiver
Helga Forus
Telefon: + 47 41 41 66 83
e-post: HelgaF@npaid.org