Gi en stemme!


Gi en stemme!

kr 200,00


I store deler av verden er folk redde for å heve stemmen og tale sin sak. Norsk Folkehjelp samarbeider med lokale organisasjoner og frie medier verden over for å utvikle demokratiske samfunn med en aktiv og uredd befolkning. Ved å gi bort en stemme til jul, støtter du Norsk Folkehjelp og våre partnere i dette arbeidet.

Du vil få tilsendt gaven som e-postkort eller som et trykket kort i posten.  

Hvordan hjelper din symbolske gave?
Norsk Folkehjelps mål er at alle skal få samme mulighet til å være med og bestemme hvordan samfunnet rundt dem skal se ut. Vi har ulike samarbeidspartnere - kvinneorganisasjoner driver kurs i politisk deltakelse på Balkan og i Sudan. Urfolksorganisasjoner engasjerer seg i kampen mot diskriminering og urett i Guatemala, i Ecuador, i Colombia og i Bolivia. Ungdomsorganisasjoner engasjerer seg for å gi barn og unge i flyktningleirene i Gaza et alternativ til vold og fattigdom.

Å gi bort en stemme er en symbolsk gave - en måte å vise at du støtter Norsk Folkehjelp og den måten vi driver vårt arbeid på. Din gave er et viktig bidrag til langsiktig utvikling og et bedre liv for folk i over 30 land i verden. Norsk Folkehjelp forbeholder seg retten til å bruke støtten der behovet er størst.

Bla gjennom denne kategorien: Hjem